Achtergrond

Tijdens zijn studie Commerciële Economie in ‘s-Hertogenbosch kwam Harm er snel achter dat de magie en verhalen achter merken en merkconcepten hetgeen was wat hem zeer aantrok. Met dit inzicht heeft hij zijn kennis verder verdiept met de academische leergang Merkmanagement aan het AOG School of Management, wat verbonden is aan de Rijksuniversiteit Groningen. Deze leergang is al ruim 15 jaar een van de meest invloedrijke opleidingen in Nederland op het gebied van postacademisch merkenonderwijs.

Met deze achtergrond, enthousiasme en bezieling werkt(e) Harm aan diverse merkvraagstukken van onder andere AVIA, Geberit, Handyman Benelux, Jumbo Supermarkten, Kärcher Benelux, Purmo / Radson, het Productschap Vis en Villeroy & Boch.

Om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen binnen het marketingvak, heeft Harm zich aangesloten als Senior Marketing Professional bij de European Marketing Confederation (overkoepelende organisatie van nationale marketinginstituten zoals NIMA). Deze titel is een garantielabel voor een goede en actuele vakbekwaamheid en hoge kennis en ervaring op het gebied van marketing. Daarnaast inspireert Harm graag toekomstige vakgenoten. In de rol van gastspreker vertelt hij tijdens de minor Marketingcommunicatie van Avans Hogeschool over het belang van merken en merkdenken.