Brand Re:Imagined volgens Google

De Gashouder in Amsterdam was gisteren (dinsdag 29 oktober 2013) het toneel voor Google’s visie op merkmanagement. Het ging voornamelijk om brand engagement, omdat we tegenwoordig te maken hebben met connected consumers of connected users… Het beste optreden vond ik het inspirerende verhaal van Mark Earls over het sociale volggedrag van consumenten. Het fenomeen, I’ll have what she’s having.

Het gros van de presentaties had toch een wel lichte mate van, wij van Google adviseren Google over zich heen. Wederom veel brand engagement en connected consumers, oftewel de verbinding tussen merken en consumenten en hoe daar met name online mee om te gaan. Best vreemd eigenlijk dat dit dan Re:Imagined is. De basis van een sterke relatie tussen merken en consumenten is toch altijd; wat kunnen we voor elkaar betekenen?